Skjønnhet

Er elektrolyse hårfjerning permanent?

Kort sagt, svaret på om elektrolyse er en permanent løsning hårfjerning er, ja, men det er mange faktorer som påvirker løpet av behandling som resulterer i en permanent fjerning. Følgende informasjon er å gi deg en idé om prosedyren og hvordan det fungerer!

Elektrolyse er en metode for å fjerne individuelle hår fra ulike deler av ansiktet eller kroppen. Det fungerer ved å i hovedsak ødelegge vekst sentrum av håret med en varme eller kjemisk energi som vil forhindre vokser tilbake over tid. En sonde settes deretter inn i hårsekken og den personlige stranden fjernes med pinsett.

Hver gang prosedyren utføres, forsøker elektrolyse utøveren å forsegle av hårsekken hindre follikulær blodtilførselen og eliminere vekst celler at hårene til å begynne å vokse. Samme hårcellene må behandles flere ganger, men ofte er det ikke samme hårsekken heller samme område av huden som kreves flere økter på grunn av de mange hundre hårsekker per kvadratcentimeter (tusenvis i kvinner med hormonelle ubalanser) at hårvekst.

Tenk på huden som plenen Løvetann sesong. Et uendelig antall frø kan bli blåst i vind og land, sier hundre per kvadrattomme. De er hundre mulig Løvetann som potensielt kan vokse i det lille rommet, men bare tre gjør. Dessverre en annen har beskjæres opp du fjerne nøye dem helt ned til roten fornøyd med deg selv før neste uke. Du spør deg selv hvor det kom tilbake, men som håret, det er ikke det samme som bare enda en av disse potensialene som blomstret. Til alle potensialene overflaten, og fjernes til roten, elektrolyse økter (og Luke!) vil fortsette. Dette er hvorfor er det er nær umulig å gi en potensiell kunde en nøyaktig tidslinje når håret kan være forventet å være borte for fint som det er avhengig av kandidatene 'hårsekker per kvadrattomme'. Når prosedyren er fullført, en type arrvev vil forsegle den av, og håret vil slutte å vokse igjen, noe som resulterer i en eventuell permanent løsning. I utgangspunktet kan økter vare litt som 15 minutter eller så lenge en time. Du kan forvente å fullføre en økt ukentlig, bli bi-ukentlige, og til slutt nedtrapping i nødvendig besøk som ønsket innvirkning foregår.

Mens elektrolyse er ikke for alle, har den en lang historie av effekt og fornøyde kunder!