Skjønnhet

Hvorfor unge hud er viktig

Noen gang merke til hvor mange kvinner er så bekymret for hvor lenge de ser? Du kan se noen av disse stikkordene hvis du spør en kvinne hennes alder. I mange tilfeller vil kvinner reagere med ikke så positive reaksjoner på bedt om hennes alder. Hvorfor er dette? Vel, i dagens samfunn er ungdom viktig for kvinner. Men hvorfor er ungdom viktig likevel? Vel det en rekke faktorer kan vi gå til å forklare hvorfor ungdom er så viktig for kvinner.

Samfunnsmessige påvirkninger

Samfunnsmessige påvirkninger fortelle kvinner at for å være attraktive eller ønskelig må de se ungdommelig blant andre ting som tynne, vakre, fint hår, en så mange andre ting. Dette er ikke alltid de samme for menn for eksempel, menn har andre påvirkninger som samfunnet super pålegger dem. Men alder er ikke vanligvis en av dem og påvirkninger er mer langs linjer med muskler, styrke, suksess, penger og lederskap roller. Dette kan være fornuftig hvorfor mange kvinner date menn betydelig eldre enn dem, og omvendt.

Attraktivitet

Ungdom er vanligvis en kvittere av attraktivitet til menn. Unge kvinner synes mer feminin, attraktiv og smidig - generelt kvaliteter menn ser. Faktisk er unge kvinner sammenlignet med menn som har penger. Har du sett den eldre vellykkede rike fyren med den unge vakre kvinnen? Jeg sier ikke at det er hele ligningen, men jeg gjør reell sammenligninger

Suksess med arbeid

Nå, siden vi har etablert at ungdom er en fasett av skjønnhet, kan vi gå dypere inn i hvordan skjønnhet påvirker samfunnet. En studie ble utført som viste vakre folk var betalt mer, både menn og kvinner. Så i teorien ved å se yngre (eller vakrere) kan du se mer suksess og innflytelse på arbeidsplassen også.

Så hvordan kan du se yngre

Etter en viss alder, er det virkelig mulig å se yngre? Vel er svaret ja. Det er mange ting du kan gjøre for å se yngre som å ha et sunt kosthold, trener regelmessig og behandle huden med vennlighet. Alle disse tingene kan bidra til å redusere aldring og rynker, men det er ikke et mirakel arbeideren hele tiden. Imidlertid kan hud krem produkter som lifecell hud kremer eller frownies også redusere en selv skjule rynker. Skjule rynker ikke kurere problemet, men hvis du ikke ser dem vet noen at de er virkelig er der allikevel? Det er mange produkter på markedet, noen arbeid og noen ikke, og det tar mye eksperimentering for å finne den rette for din hudtype.