3 triks for å aldri ha chapped lepper igjen - Skjønnhet

Skjønnhet

3 triks for å aldri ha chapped lepper igjen

Det krever en like bevisst og subtile omsorg for det våre lepper er en av de mest delikate delene av kroppen. Som vi vet vintersesongen har kommet, i denne spesielle sesong hud er mer utsatt for tørr og så er leppene. Det er ganske vanlig at generelt vi tar godt vare på huden vår og ta vare på fuktighetsinnhold, men vanligvis vi glemmer å hindre at våre lepper bli negativt påvirket i winters.

Flassing bort av øvre dermis av huden leppe er svært vanlig fører til ytterligere problemer som prikking, blødning, smerte, hevelse, etc. årsakene kan være mange som hagl, snøstormer, sleets, tåke og dis, frysing vind og regn, etc. Tynn og svette kjertel gratis huden av lepper er for skjøre til å bære alt og starter sprengning i form av sprukne lepper. Det er mange bivirkninger som sprukne lepper forårsaker inkludert betennelse, smerter, allergi, hud blemmer, pus, blødning, utslett, etc. Hvis ikke tatt nok omsorg, sprukne lepper kan føre til verre forhold av uutholdelig smerte og irritasjon.

Kronisk leppe licking tørrhet, alkoholisme i vintre, røyking, etc er noen dårlige vaner som fører til forverre chapping på grunn av flere dehydrering forekommer i huden som følge av disse vanene.

Forebygging kan definitivt være en utvei for å unngå slike forhold som bli ute av kontroll. Etter mye forskning og undersøkelser, er nedenfor tre fantastiske trikk det kanne hjelpe du unngå sprukne lepper helt. Følg dem religiøst for disse plumpe og vakre lepper selv i full vintre:

1. Hydrat

Det er så mye rart at vi bærer våre sippers og vann flasker overalt i summers, bare hvor vi går. Tvert imot, glemme vi helt under vintre som kroppen trenger vann er det somre eller vintre. Uansett du trenger mer vann i somre og du føler deg mer tørst på den tiden, men vintre mener ikke at kroppen har alle hydrering ønsker. Form av vann kan variere i henhold til temperaturen rundt, men det vi må forstå er at kroppen og huden trenger god hydrering alle årstider behandle normalt. Urtete under Vintrene er en awesome erstatning for hydration. Flytende matvarer, for eksempel fibrøs frukt, grønnsaker og suppe er også fantastiske alternativer. Ha vann når du kan. Riktig fuktighet er det mange store problemer, inkludert chapping lepper. Bukspyttkjertelen, blære og tarm problemer som fører til chapping lepper kan kureres med riktig fuktighet.

2. Beskytte og behandler dem rett!

Skjerming dine dyrebare eiendeler er så oppgave! Rett? Så hvorfor ikke beskytte leppene også. Materialistiske ting kan fortsatt være re laget, men ikke noen av de fantastiske funksjonene som naturen har skjenket oss. Leppene er en fantastisk besittelse å gjenopprette, skjemme bort og beskytte tanke. Utsette dine lepper tøffe værforhold vil skade dem alvorlig. For å overvinne dette, er bruk en god karakter basert lip balm et godt alternativ. Lepper bare bli avhengige av balms ved olje eller andre kjemikalier i produktet du bruker. Hvis produktet er naturlig og tilhører en klarert merkevare, det definitivt opprettholder den beskyttende lag på leppene som beskytter leppene og også kontroller din lengter å lick eller chew leppene. Beskyttelse er en slags forebygging, men hvis allerede sprukne lepper, behandling er like viktig som beskyttelse. Med kokos olje med litt sukker som en peeling skritt er en god behandling. Honning og fuktighet frukt pasta er også bra å bruke som naturlig programmer.

3. Holde nesen ren

Lukket og rasterplater skal tvinges nese og vind rør under Vintrene er en annen smerter i nakken. Dette er ikke bare en klynge av irritasjon mens snakker og utføre daglige gjøremål, men også barer god søvn. Vi vanligvis eller munn og sove ved kulde, hoste og kvalte nese fører til kald luft negativ påvirker lepper tørke dem og til slutt avskallinger dem til sprukne lepper. Prøv en Neti potten for å rense ut bihulene, kan det være irritabel først, men ved rasjonell bruk, det kan gjøre underverker for å forbedre nesebor lunger. Pranayam's anulom vilom (alternativ neseboret pusten og kapaal bhaati er yogic praksis som forbedrer puste, roer hjertet og drastisk legger til ditt velvære. God puste betyr riktig Periodenes oksygen som vil bidra til å forebygge lepper fra chapping. Prøv å puste mer fra nesen og du vil se forskjellen selv.

Hvis disse 3 triks ikke hjelpe hele, kan deretter årsaken sprukne lepper tyde noen raskt diagnostisere. Likevel alltid huske at disse triksene som alle gode ting vil ta litt tid å virkelig jobbe for deg. Med regularitet og tålmodighet, vil du overvinne sprukne lepper for godt!