Si bye-bye til akne - Skjønnhet

Skjønnhet

Si bye-bye til akne

Akne kan være veldig irriterende, spesielt når det sitter over nesen. Du ikke ønsker å kle seg ut som Rudolph røde Nosed rein i julehøytiden rett? Du kan ikke vite spesifikke akne årsakene eller ikke forstår hvorfor det er faktisk der. Men kan du faktisk finne måter å behandle haken akne som stubbornly ødelegger ganske ansiktet. Visste du at det er naturlige måter å bli kvitt akne?

Holde seg til en

Hudproblemer som akne kan starte og faktisk utvikle under puberteten men voksen akne kan være et problem. Hvis du har en diett som passer ansiktet siden du var yngre, du holde seg til den. Det er forståelig at du ønsker å eksperimentere på nye muligheter for bedre ansiktshuden. Hvis det ikke er noe galt med din gamle akne treatment(s), er det imidlertid ikke nødvendig for deg å endre dine veier. Bare holde seg til en.

Friske opp!

Å unngå akne og hindre fremtidige utbrudd, må du regelmessig renser ansiktet. Gjør det til en vane å friske opp før du krype til køys eller etter at du gikk ut. Kontroller at du blir kvitt støv og uønskede oljer fra ansiktet å forhindre akne årsaker. Forbedre og opprettholde en god hygiene vil hjelpe deg å få unngå og faktisk bli kvitt akne breakouts.

Ingen fett Vennligst

Hvis du ikke ønsker å håndtere akne kviser behandling, bør du være ivrig nok å se kostholdet. Forebygge akne er en enkel oppgave som å spise et riktig kosthold. Unngå å spise mat som inneholder høye nivåer av fett eller sukker. Disse typer mat faktisk øke mengden av talg i huden, som igjen kan føre til akne. Så må du si nei til fett hvis du ikke vil ligne Rudolph. Du trenger ikke å kvitte seg med hver unse av fett fra kjøleskapet skjønt. Ta alt i moderering er fortsatt nøkkelen.

OUI, Au naturlig!

En av de beste måtene du kan si bye-bye til Akne er å gjøre det "Au naturlig" måte. Organisk behandlinger er trenden i bli kvitt akne fort i dag. Bortsett fra det faktum at det kjemper akne bruke enkle hjem rettsmidler, er det et rimelig alternativ også. En av de mest vanlige og naturlige måtene å bekjempe akne er gjennom bruk av honning ansiktsmaske. Honning er et naturlig element som inneholder antibakteriell, anti-inflammatoriske og antiseptisk egenskaper. Andre enkle kjøkkenet ingredienser kan også hjelpe i behandling av uønskede zits. Hvitløk, tannkrem, is, gurkemeie, gulrøtter og mange andre kan overraskende hjelpe du administrere din akne problemer.

Rent sengetøy, ingen Zits!

Du må endre din arkene regelmessig for å unngå akne. Du kan ikke se det, men det er støv og andre stoffer som kan være mulige årsaker til akne på sengen. Dette er ikke ment å skremme deg, men det gjelder bare. Å endre rent sengetøy hver uke faktisk stopper akne skjer. Rengjøring sengen i en vanlig måte bør være en del av din hygienisk diett også.

Touch Me Not!

En stor nei-nei når det gjelder å behandle og forebygge sta kviser på ansiktet er ikke ta dem med bare hendene. Du skjønner, at akne kan skyldes støv på huden eller skitt. Hendene er trolig en av de skitneste delene av kroppen din og du ønsker ikke å ta på ansiktet ditt. Aldri prøve pricking din zits som det vil bare forverre situasjonen. Ansiktet ville absolutt rope "Touch meg ikke!" Hvis du selv tør pierce enkelt akne.