Ikke alle argan olje er skapt like - Skjønnhet

Skjønnhet

Ikke alle argan olje er skapt like

Det er mange merker av argan olje på markedet. Det er ikke en skjønnhet produkt "bare" men tilbyr flere fordeler som forbedrer din personlig pleie hår og hud. For å benytte deg av disse fordelene, er det lurt å velge et høykvalitets produkt. Hvordan kan du vite hvilket merke er best og av høy kvalitet? Lære om noen av de viktigste kriteriene for å velge et godt produkt.

1) Unngå produkter som er manipulert kjemikalier som parabener, sulfater, dufter eller alkohol. Risiko og skadelige effekter av kjemikalier i kosmetikk er blitt helt forsket i mange år og det er ingen tvil om at de er bare ikke bra for helsen din, og kan faktisk føre til ganske alvorlig helse bekymringer. Så, bare velge et merke uten kjemikalier.

2) I tillegg ta hensyn til produktet blir 100% ren og ikke en blanding av ulike - sannsynligvis mindre verdifull, oljer og andre ikke-essensielle tilsetningsstoffer. Ikke bare vil du kaste bort pengene dine på en mindreverdig produkt, men du får ikke til å høste alle fordelene som ren argan olje har å tilby - det ville være en skam hvis du glipp som.

3) Maskinen trykket olje er et bedre valg. Metoden for utvinning av hånd - kan som har vært tradisjon for mange år, støtte lokale bønder ved å gi dem en jobb. Men medfører prosessen med hånd-trykk blander argan lim etter ekstraksjon med vann å skille oljen. Mikroorganismer trives i fuktige miljøer og kan utvikle lettere mens argan olje behandles. Dette ville ikke bare redusere holdbarheten av olje, men også sin verdi. Mekanisk oljeutvinning i moderne fasiliteter tilbyr bedre hygieniske forhold og tillate en høyere kvalitet sluttproduktet.

4) Ikke bli lurt av en hyggelig, blomstrende lukt. Argan olje har en nutty lukt som minner om olivenolje. Det lukter ikke som potpourri. Hvis den does, ble dufter lagt til produktet. Det er hundrevis av syntetiske dufter i kosmetikkindustrien. Mange av dem ble funnet for å være kreftfremkallende.

5) Til slutt, Velg et produkt som er kaldpresset. Noen heat-treatment ødelegger de naturlige elementene i argan olje som er så nyttige for fuktighetskrem og nærende hud og ditt hår. Hvis et produktetiketter viser innholdet med dufter, kan du anta det er varmebehandlet. En svært vanlig prosessen å legge dufter til kosmetikk er av metoden vaporizing ved høye temperaturer.

Forhåpentligvis er disse tipsene nyttig. Ikke bare se på prisen. Et rimelig produkt trolig av dårlig kvalitet. Argan olje har sin pris. Siden argan treet vokser bare i landet Marokko - derav alternative navn "Marokkanske Argan olje", det er bare så mye som kan produseres hvert år som naturlig påvirker prisen.

Hvis du vil være sikker du kjøper en høy kvalitet, ren produkt, sjekk ut Kandala Argan olje. Det er sertifisert 100% naturlig og ren uten noen form for tilsetningsstoffer eller kjemikalier. Dette produktet er kaldpresset virgin olje og har alle utmerket fordelene argan olje har å tilby for hår og hud bekymre.