Skjønnhet

Hvordan behandle sprukne negler

Måten som du opprettholder neglene kan fortelle mye om en person du er. Når du holder dem godt trimmet og groomed, viser det at du tar godt vare på kroppen din. Samtidig, Hvis neglene er sprakk eller delt, kan det bety at du betaler lite oppmerksomhet til din helse og helsen til neglene. Noen ganger, kan vaner som nail bite også gi opphav til disse betingelsene, som er tegn på stress og angst.

Fleste antar at sprengning og deling av sine negler skyldes jernmangel. De tror at jern kosttilskudd eller mer gelatin inntak ville løse problemet. Det kan imidlertid være mer skyldes eksponering av de hendene til vann. Aktiviteter som parabolen vask for lengre perioder kan skade cellene som er instrumental i å holde neglene sammen. Noen ganger kan bor i lange perioder i dusjen eller badekaret også føre til denne tilstanden. Visse stoffer i neglelakk eller neglelakk fjerning kan gi opphav til cracking og deling av negler.

Uansett årsak, den gode nyheten er, kan du gjøre noe med det og reparere skaden. Og du trenger ikke å gå til salongen å få neglene reparert enten. Alt du trenger å gjøre er har litt tålmodighet, og vie litt tid til vedlikehold av neglene. Først av alt, undersøke neglene grundig for å fastslå omfanget av skaden. Deretter forsiktig klippet bort deler som er delt eller sprakk slik at de ikke bli fanget i klær eller andre spinkel materialer og føre til ytterligere skade på neglene.

Du må forstå at reparere neglene skal ta ganske mye tid. Negler vokse med ett langsom rate, og det kan ta fra 3 til 6 måneder for spikeren å dukke opp fra cuticle og vokse mot spissen. Dette utgjør omtrent 2 til 3 millimeter i måneden. For hele varigheten må du beskytte neglene fra ytterligere skade og behandle den forsiktig å rette betingelsen.

Før du kan velge en metode for behandling, må du fastslå årsaken av sprengning eller deling av negler. Hvis du er utsette neglene vann over lengre tid, kan du bruke plast engangshansker ved disse periodene. Hanskene vil også unngå kontakt med sterke kjemikalier som kan skade neglene. Derfor, når du bruker parabolen vask væske eller andre vaskemidler som kan forårsake skade på neglene, gjør det et poeng å bruke hansker.

Hvis du bruker neglelakk removers mye, kan du bytte til de som inneholder aceton. Dette er fordi aceton kan tørke neglene og forårsake sprengning og deling. Begrense din bruk av spiker fjerning å forbedre tilstanden til neglene.

Endelig holde neglene trimmet til alle tider. Hvis du finner noen spytter, umiddelbart klippe fillete kantene for å holde dem fra sprengning ytterligere. Vedta disse tiltakene vil hjelpe rette tilstanden og produsere sunne negler som du kan være stolt av.