Hvorfor vises de mørke ringer under øynene? - Skjønnhet

Skjønnhet

Hvorfor vises de mørke ringer under øynene?

Ofte når mørke ringer under øynene vet vi den nøyaktige årsaken av det. Men det finnes mange slike grunner og de er følgende. Den store er mangel på søvn. Spesielt når du tilbringer mye tid foran datamaskinen, er dine øyne blir lei på grunn av mørk blå eller brun nyansen som vises under øynene.

De viktigste årsakene som provoserer ringer under øynene.

Den store er genetisk årsak. Det finnes en masse problemer med pigmentering som sendes fra generasjon til generasjon spesielt i asiatiske familier og familiene til farge (på grunn av ekstra produksjonen av melanin). Allergi og nese er også inkludert i denne listen.

Hudsykdommer som rammes kan også være årsaken til mørke ringer under øynene. Aldring kan også være årsaken fordi det blir tynnere med alderen og mister kollagen. Selvfølgelig kan det også være bare eiendommelighet ansiktstrekk. Disse kretser kan være puffy eller hul, avhengig av alder og strukturen i ansiktet.

Hva er årsaken til din under øyne sirkler?

Vi må skille sin kilde for å bekjempe dette problemet. Det er en gammel og godt testet metoden som bidrar til å finne årsaken til mørke sirkler. Du bør trykker området under øynene og holder i ca 25-30 sekunder. Du vil se at hvis området ble mørkere betyr at årsaken er genetisk eller alder endres. I tilfellet hvis fargen uforandret er årsaken allergi. Hvis du slipper huden og sirkler ikke gå bort, så betyr det at du har et blandet resultat. Det betyr at du kan ha vaskulære problemer og overflødig pigment produseres.

Allergi

Ulike typer allergi som: mat, kosmetikk, sesongbasert, høysnue, hjem allergi (som skyldes støv hjemme og på arbeidsplassen) kan provosere mørke sirkler. På grunn av en allergisk reaksjon utvider blodkar under øynene. Disse dropsical fartøy presset mot tynn hud under øynene som er grunnen til hvorfor mørk farge vises. Hvis du har en allergi forårsaket av allergen i luften, bør så du ta antihistamin medisiner foreskrevet av legen din. Hvis du tror at du har en annen type allergi bør du konsultere legen din.

Hvis du mener at du har en allergi å noen produkter, spesielt kosmetiske produkter eller noen andre som kan forårsake irritasjon i øynene (når de blir rød) du bør ikke bruke dem og ta kontakt med hudlege.

Prøv ikke å berøre dine øyne hvis de er kløe eller ble irritert fordi du vil ødelegge kapillærene som vil føre til poser. Skrape også kan provosere produksjon av melanocytter og området blir mørkere.

Mangel på vitaminer og sunt kosthold

Mangel på vitaminer er forårsaket av dårlig ernæring. Spesielt mangel på vitamin B12, E, vitamin C og vitamin K. Deres mangel kan forårsake mørke sirkler. Binyrene funksjonen trenger vitaminer mest. Når det er lei av stress, forbruk alkohol og koffein, hindrer det absorpsjon av vitaminer og resultater i mørke sirkler. Puffy øyne kan forekomme på grunn av ulike tilsetningsstoffer funnet i vin, for eksempel. Fjerne fett og stekt mat fra kostholdet, og erstatte den med frukt og grønnsaker. Du bør redusere av forutsetning av salt som beholder vann i organismen og blodkar vises mørkere under huden.

Tørke opp.

Du bør konsumere så mye vann som mulig og unngå å drikke for mye alkohol, fordi det tørker opp hele kroppen. Koffein, samt røykfrie også dehydrates kroppen.

Sigaretter

Dårlig blodsirkulasjonen, vaskulære problemer gjør fartøyene mer fremtredende og de blir mørkere og det øker dannelsen av mørke sirkler.

Mangel på søvn

Når du ikke har nok sover du titt trøtt og blek, derfor mørke er sirkler mer merkbar. Mangel på søvn kan også være en grunn av stress. Så må du ta vare på deg selv.