Skjønnhet

Man får plastisk kirurgi å se ut som superman

Mange av oss late som vi er superhelter. Vi kan drømme om å redde mennesker og redde verden. Vi ofte etterligne våre helter, men hvor mange av oss egentlig gå langt for å ligne dem? Man har brukt 16 år av sitt liv i plastisk kirurgi å ligne hans helten - Superman.

Herbert Chavez, en 35 år gammel mann fra byen City, Filippinene, har hatt 19 prosedyrer i 19 år. Han hadde gjennomgått leppe fettsuging, nese jobber, hud whitening, abdominal implantater, pec implantater og kjeven omstilling - alle skal se ut som Clark Kent.

Chavez bruker sitt utseende for å lyse dagen barn på gata. Han utkledd ofte som supermann - gelled hår og Kapp. Hans mål er å ikke redde verden, men lære barn god moral. Med folk ofte stoppe for å ta et bilde med ham, har han blitt en slags en kjendis i hjembyen.

Chavez ble forelsket med Superman på 5 år og har anvendte hans hel livet som voksen transformere fra kjole maker inn superhero. Han har tilbrakt 300 000 pesos på hans besettelse. Han er slik en god klient av hans plastiske kirurg at han nå får sin prosedyrer gjøres gratis. I bytte, publicizes han sin virksomhet.

Men blikket kommer ikke lett. Han har ofte ha vedlikehold gjort for å holde hans chiseled funksjoner lete akkurat som hans idol. Haka, for eksempel er laget av hydrogel. Når Chavez er dehydrert, blir haken mindre. Til tross for dette planlegger Chavez å fortsette hans reise å se ut som Superman. Han er for tiden ser på prosedyrer for å gjøre ham høyere og legge til hans mage og bakenden. Han planlegger å fortsette det til leger fortelle ham at han ikke kan gå på grunn av sin alder.

Chavez er en kjole maker, er han kjøpedyktig opprette sin egen Superman kostymer, skjorter og andre klær fra bunnen. Og foruten å være kjent som ser ut som Superman, han har også blitt anerkjent av Guinness Book of World Records for sin enorme samling av Superman memorabilia. I juni ble han anerkjent for å ha 1,253 elementer - inkludert plakater, ringer og legemsstore dukker. Ifølge Chavez, hans samling er faktisk nærmere 5000 stykker, og han har planer om å utvide det til 10.000 stykker. Hans foreldre er veldig stolt av ham, men Chavez - som er singel - er på utkikk etter en partner å dele hans besettelse.

Oppnå utseendet du ønsker hjelp fra plastisk kirurgi clinic

Plastisk kirurgi har sine grenser, men hvis ønske er å se som en favoritt kjendis, personalet på plastisk kirurgi klinikk vil gjøre sitt beste for å. De tilbyr mange kirurgiske og nonsurgical prosedyrer for å forbedre utseendet på kroppen og hjelpe deg å få tillit. Oppdag alternativene ved å kontakte dem i dag på (416) 449-9983.