Skjønnhet

3 grunner til hvorfor du burde skamme å få øyenvippe utvidelser

De fleste kvinner tror at de burde komme øyenvippe utvidelser fordi de heller, tror at å få dem tar bort fra sin naturlige skjønnhet eller tror at de ser ikke naturlig. Med teknologi i dag, mange øyenvippe utvidelser kan plasseres enkeltvis og veier mye mindre enn tradisjonelle utvidelser. Også kan de trimmes til dine spesifikasjoner å gi dem et mer naturlig utseende. Her er tre grunner til hvorfor du burde skamme å få din øyenvippe utvidelser gjort.

De legger til din naturlige skjønnhet

Alle vet at en av de første tingene som menn ser på, er øynene. Øyenvippe utvidelser markere øynene og skape en kontrast mellom mørke vippene og lysstyrken i øynene. I tillegg kan du få din øyenvippe utvidelse spesialist å klippe dem til din ønsket smak. Du trenger ikke å håndtere disse pinne på vippene lenger, og personlige utvidelser ser mye mer naturlig. Det er ikke som i det siste, hvis noen var iført øyenvippe utvidelser, vet du det fordi de var så stor og vil skille seg ut. Noen få dem og glemmer at de har dem på noen ganger fordi de ser så naturlig.

Du kan bruke dem overalt

Øyenvippe utvidelser er ikke bare for klubben bruk eller gå ut på en lørdag kveld dato. De kan bæres helst under dagen eller natt. Som jeg nevnte tidligere, ser personlige utvidelser så naturlig at venner eller kolleger ikke vet kanskje at du har dem på, men de vil definitivt kunne fortelle at du gjorde noe annerledes med øynene. De vil mest sannsynlig, tror du har en slags nye lash make-up og prøve å finne ut hvor de kan få noen også. Bruk dem til å arbeide, dagligvarebutikk eller en forelder lærer konferanse.

Bruke mindre Make-up

Det tar lang nok å få klar i morgen eller spesielt å gå ut på kvelden. Det kan ta timer med forberedelse og sette på din make-up. Utvidelser spare tiden at du ville normalt bruk lash make-up fordi øyenvippe utvidelser allerede har det lash make-up brukt utseendet. Du kan få dem så tykk som du ønsker og jo tykkere du velger, jo mer det bare ser ut som din legge ekstra snert make-up. Det er en rask måte å forkorte du får klar tid minst 30 minutter eller så.

Du bør definitivt ikke skamfull for å legge til din naturlige skjønnhet. Mange kvinner gjør, og det er ikke som du er helt endre yourself eller bruk maske. Det handler om hvordan du føler om deg selv og tiden kan du spare ved ikke å måtte bruke så mye sminke. Tross alt, det er ditt liv og du er den eneste lever det.