Er online skjønnhet kampanjer trygt? - Skjønnhet

Skjønnhet

Er online skjønnhet kampanjer trygt?

Rabatt nettsteder som Groupon og levende sosialt tilbyr mange rabatter som er vanskelig å gå forbi. Som ikke elsker halv pris Botox injeksjon eller en hår fjerning økt for bare $20? Selv om mange kunnskapsrike forbrukere raskt feste opp tilbudene, bør de være klar over mulig risiko involvert.

Selv om disse typer tilbud krever ingen kirurgi, er de medisinsk i naturen. Derfor sikkerhet og kvalitet bør være nøkkelen problemer - ikke koste. Du vet hvordan det sies: Hvis det høres for godt til å være sant, det sannsynligvis er.

Stille de riktige spørsmålene

Før hopping på tilbud, kan du kontakte anlegget først å spørre om helse og sikkerhet problemer som kunne cop opp under avtalen. Selv om problemer er sjeldne, forekommer de. Derfor, be om legen - om noen - som skal overvåke prosedyren. Ikke vær redd for å spørre om sin utdanning, bakgrunn eller opplæring. Husk, det ikke er flaut å bo trygt.

Injeksjoner bør bare gjøres av en bord-sertifisert plastisk kirurg. Be om å se sin legitimasjon. Hvis en assistent eller andre gjør fremgangsmåten, kan du gå et annet sted. Hvis gjort riktig, kan det oppstå alvorlige komplikasjoner.

Spør om FDA-godkjenning. Du bør aldri godta en prosedyre som ikke har blitt testet. Spør også om bivirkninger. Ingen prosedyre er 100 prosent sikker. Hvis legen forteller deg det er ingen risiko, han er ikke å være ærlig med deg, og du sannsynligvis ikke bør gå videre fremgangsmåten.

Vite hva som skjer

Velge en medisinsk prosedyre er ikke om å finne riktig pris. Du bør gjøre leksene dine for å sikre at du gjør en avgjørelse basert på leverandørens kvalifikasjoner. I tillegg bør du ta prosedyren alvorlig. Ikke bare kjøpe det fordi det høres ut som en god avtale. Gjør noen undersøkelser for å sørge for at du forstår hva prosedyren innebærer. Anmode å se før og etter bilder å se hvis får du de ønskede resultatene.

Hva skjer hvis du ikke er fornøyd med prosedyren? Kan du få en refusjon eller få en annen fremgangsmåte utført for å avhjelpe situasjonen? Som holdes ansvarlig for eventuelle feil? Sikre at du får svar på alle disse spørsmålene nå, før noen skade er gjort. Det siste du ønsker er noen overraskelser.

Bo trygt - være skeptisk til skjønnhet kampanjer

Hvis du vil få en laserbehandling eller Botox-injeksjon, være sikker på at legen utføre prosedyren er erfaren og godt kvalifiserte.